Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
cysiek33 (1810 niezalogowanych)
8929 Postów
Maniak
maryla1 napisał:
Szanowni Państwo chciałam pomóc temu biednemu dziecku, a Wy urządziliście sobie wymiankę słowną kto komu bardziej dokopie, przepraszam możecie się Państwo gniewać ale to zdanie ( Widzisz Impek cos narobil! Nawet Kubus, choc bez nogi to uciekl by nie byc przedmiotem tej slabej szermierki slownej.) nie było na miejscu bo to dziecko które ma nogę tylko chorą i potrzebuje pomocy.
Nie wiem gdzie mieszkasz ?
W Polsce czy na Emigracji .
Jednak powinnaś sobie wziąć poprawkę na Życie, jakie ciebie otacza dookoła .
---
takich kubusiów jak twój , przetacza się rocznie średnio pięciu przez To Forum i każdy żebrze o jakiś grosz .
Z Ofsikowym na czele .
---
I tak dziw , że tak lekko ciebie Tu potraktowano ...
---
Pamiętaj iż To Forum jest tak skonstruowane , ze jak się nie pisze jakiegoś postu to temat spada na dół czytelności i schodzi z głównej strony .
---
Dlatego powinnaś być wdzięczna iż Ludzie sobie zrobili lekką dyskusję tak przy okazji , ponieważ temat cały czas WISI na Górze .
---
ECH ...
Niemniej
Poszukuję .................... i tak dalej ...
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:
Szanowni Państwo chciałam pomóc temu biednemu dziecku, a Wy urządziliście sobie wymiankę słowną kto komu bardziej dokopie, przepraszam możecie się Państwo gniewać ale to zdanie ( Widzisz Impek cos narobil! Nawet Kubus, choc bez nogi to uciekl by nie byc przedmiotem tej slabej szermierki slownej.) nie było na miejscu bo to dziecko które ma nogę tylko chorą i potrzebuje pomocy.

Fakt, przepraszam...Formalnie noge ma, lecz czy mozna to nazwac noga? Skoro zbieracie pieniadze to oznacza, ze cos z nia nie jest w porzadku.

Pewnie podniesie sie lament ale co tam - proponuje taki lead:
Zbieramy pieniadze na noge, potrzebujemy 600.000 pln na...na reke.( netto )

A teraz mnie krzyżujcie. Temat podbity/przybity
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
Jeszcze raz napiszę po pierwsze to nie jest moje dziecko a po drugie nie żebrze na forum! po tym co napisałeś drogi Gabrielu jestem pewna że jesteś zwykłym Palantem który nie potrafi docenić tego że jedna osoba stara się pomóc drugiej, bo zapewne Ty jesteś pozbawionym skrupułów egoistą widzę że nie jesteś też na tyle inteligentny żeby zastanowić się co piszesz... może nauczyłaby Cię czegoś taka sytuacja kiedy to Ty lub Twoje dzieci potrzebowałyby pomocy a inni powiedzieliby spadaj takich jak Ty i Twoich dzieci są dziesiątki!!! PALANT
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:
Jeszcze raz napiszę po pierwsze to nie jest moje dziecko a po drugie nie żebrze na forum! po tym co napisałeś drogi Gabrielu jestem pewna że jesteś zwykłym Palantem który nie potrafi docenić tego że jedna osoba stara się pomóc drugiej, bo zapewne Ty jesteś pozbawionym skrupułów egoistą widzę że nie jesteś też na tyle inteligentny żeby zastanowić się co piszesz... może nauczyłaby Cię czegoś taka sytuacja kiedy to Ty lub Twoje dzieci potrzebowałyby pomocy a inni powiedzieliby spadaj takich jak Ty i Twoich dzieci są dziesiątki!!! PALANT

Wedlug PAH codziennie na swiecie umiera 15 tys dzieci...Z GLODU!!
A ty tu o nodze za 600k dalej PAH wyliczyla, ze aby wyzywic jedno dziecko potrzeba 1 PLN dziennie.
Teraz rachunki: 600.000/365dni=1643.
1643 dzieci moze przezyc przez rok za jedna noge.

Jezeli odległość od potrzebującej osoby nie może być relewantna etycznie to wyglada na to, ze lepiej przeslac te pieniadze do Afryki.

A teraz inaczej: Po jednej stronie lezy pulchny Kubus, po drugiej 1643 glodnych dzieci. To komu pomozesz zalezy tylko od ciebie. Moje pytanie jest takie: Kogo wybierasz i dlaczego.
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
maryla1 napisał:Jeszcze raz napiszę po pierwsze to nie jest moje dziecko a po drugie nie żebrze na forum! po tym co napisałeś drogi Gabrielu jestem pewna że jesteś zwykłym Palantem który nie potrafi docenić tego że jedna osoba stara się pomóc drugiej, bo zapewne Ty jesteś pozbawionym skrupułów egoistą widzę że nie jesteś też na tyle inteligentny żeby zastanowić się co piszesz... może nauczyłaby Cię czegoś taka sytuacja kiedy to Ty lub Twoje dzieci potrzebowałyby pomocy a inni powiedzieliby spadaj takich jak Ty i Twoich dzieci są dziesiątki!!! PALANT
TAK
Jest ... !!! .
MOGĘ być dla Takich Przygłupów jak Ty PALANTEM ... !!!
I to PALANTEM do Entej Potęgi ...!!!

Jednak
Ta żenująca zbiórka pieniędzy BYŁA JEST I BĘDZIE
TYLKO
ŻEBRANINĄ I NICZYM WIĘCEJ ... !!!

---
Z prostej przyczyny formalnej .
---
Czy jak już dana kwota zostanie uzbierana i operacja zostanie wykonana to nadwyżka zostanie zwrócona proporcjonalnie tym co dokonali wpłaty ? .
---
A co się stanie jak jednak kwota żądana nie zostanie uzbierana !?
Czy to co zostanie uzbierane a nie wykorzystane zgodnie z założeniem , zostanie zwrócone !!!?
---
Jeżeli tak się nie stanie to do tego czasu ta zbiórka jest UREGULOWANĄ ŻEBRANINĄ ... !!!
---
I nikt tego nie zmieni nawet jak tysiąc Osób napisze iż Gabriel to zwykły palant ...
---
TA ŻEBRANINA
Niczym się nie rożni od tej afrykanki z 7 dzieciaków na francuskim lotnisku !

---
Niemniej
Poszukuję pracy w budownictwie ........
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
WIESZ CO CHYBA ZADAM TO SAMO PYTANIE SKĄD TY SIĘ WZIĄŁEŚ? i nie wiem za co te oklaski do Twojego komentarza za te wypociny? na forum też obowiązuje kultura ale skoro jarasz się krytykowaniem kogoś to już masz problem ze sobą! nie masz nic do powiedzenia to nie pisz
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
To Ty jesteś żałosny, wykorzystujesz sytuację po to żeby zwrócić na siebie uwagę innych bo sam nie jesteś w stanie niczym zaimponować. Myślisz że w taki sposób zostaniesz królem forum? uważam że nawet jeżeli się nie uda lub zostaną pieniążki w tej fundacji na tym koncie to zostaną dobrze wykorzystane bo tak się składa że akurat pracuje w fundacji i przeważnie zawsze udaje nam się nie zawieść naszych podopiecznych. Szukaj robolu na budowie bo do niczego innego się nie nadajesz jesteś zbyt płytki żebym z Tobą na ten temat dyskutowała żęgnam
Zgłoś wpis
8929 Postów
Maniak
maryla1 napisał:nie masz nic do powiedzenia to nie pisz
Śmieszna istotko ...
Podbijam tylko temat i to jest Mój mały wkład
I aż dziw , że jeszcze ani razu nie zmieniłem tytułu ...
---
OKLASKI ... !!!?
A te oklaski ...
TO ... ooo ...dałem Sam Sobie ,
ponieważ tacy Indolenci jak tobie podobni , JARAJĄ SIĘ jak ktoś pisze Logicznie i za wszelką cenę starają się dawać Minusy ...
A Mnie się już znudziły Minusy dlatego teraz Mam Plusy ...
Zgłoś wpis
30 Postów
Zenon Kłodowski
(zenek1)
Nowicjusz
I oto cała prawda

JAK POLAK POLAKOWI NIE POMOŻE TO NIE ZASZKODZI!!!!!!!!!!!!!

Na szczęście jestem mądrzejsza i odpuszczę sobie pisanie z takim Przygłupem, spadaj jarać się na innym temat
Zgłoś wpis
474 Posty
Marek Keram
(Optymus_anihilacja)
Wyjadacz
maryla1 napisał:
To Ty jesteś żałosny, wykorzystujesz sytuację po to żeby zwrócić na siebie uwagę innych bo sam nie jesteś w stanie niczym zaimponować. Myślisz że w taki sposób zostaniesz królem forum? uważam że nawet jeżeli się nie uda lub zostaną pieniążki w tej fundacji na tym koncie to zostaną dobrze wykorzystane bo tak się składa że akurat pracuje w fundacji i przeważnie zawsze udaje nam się nie zawieść naszych podopiecznych. Szukaj robolu na budowie bo do niczego innego się nie nadajesz jesteś zbyt płytki żebym z Tobą na ten temat dyskutowała żęgnam

To przewaznie czy zawsze? Takie laczenie wyrazow, ktore sie wzajemnie wykluczaja jest nieuzasadnione.

Obawiam sie rowniez, ze puscily Ci nerwy i obrazajac wszystkich pracownikow budowlanych pokazalas wlasna hipokryzje. Z uwagi na to, ze wiekszosc ludzi ktorzy tu pracuja znajduje brace w budownictwie sadze, ze stracilas mandat by prosic ich o pomoc.

Kubus...i nie ma cudow
Zgłoś wpis

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok